Είσοδος  |  Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018     Συστήματα Διοίκησης
 
 Ανακοινώσεις Ελαχιστοποίηση
Πρόσκληση σε ομιλία - Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

 Το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης (Decision Support Systems) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. σας προσκαλεί στη διάλεξη του Δρ. Mohsen A. Jafari του Πανεπιστημίου του Rutgers (Rutgers University), Η.Π.Α. με θέμα Energy Analytic to Support planning for Clean Energy την Πέμπτη 13/12/2018 στις 14:30 στο Αμφοθέατρο 2 της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π. στο Νέο Κτήριο Ηλεκτρολόγων (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου).

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

 read more ...

Μάθημα "Οργάνωση και Διοίκηση": Διάλεξη 03/12/2018 - Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Ενημερώνουμε ότι στο μάθημα της Δευτέρας 03/12/2018, πέρα από την προγραμματισμένη διάλεξη για τη λειτουργία "Ελέγχου", θα πραγματοποιηθούν και ασκήσεις σχετικές με τη διάλεξη της "Χρηματοοικονομικής Λειτουργίας" (Νεκρό Σημείο, Λογαριασμοί).

 

Μάθημα "Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης": Βαθμολογία - Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Η βαθμολογία του μαθήματος "Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης" για την επαναληπτική εξεταστική του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 είναι διαθέσιμη.

 read more ...

Μάθημα "Οργάνωση και Διοίκηση": Βαθμολογία - Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Η βαθμολογία του μαθήματος "Οργάνωση και Διοίκηση" για την επαναληπτική εξεταστική του ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018 είναι διαθέσιμη.

 read more ...

Πολυκριτηριακά Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων - Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Το μεταπτυχιακό μάθημα των Υποψηφίων Διδακτόρων «Πολυκριτηριακά Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων», θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη ώρα 17:00 – 20:00 στο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης, αίθουσα 0.2.2. Το πρώτο μάθημα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

 

Μάθημα "Διαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική": Βαθμολογία - Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Η βαθμολογία του μαθήματος «Διαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική» για την επαναληπτική εξέταση του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 είναι διαθέσιμη:

 read more ...

Πολυκριτήρια Ανάλυση Αποφάσεων (Προπτυχιακό) - Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η βαθμολογία για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2018 είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του μαθήματος. Οι φοιτητές μπορούν να δουν τα γραπτά τους την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 μ.μ. στο Γραφείο 0.2.2 του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης.

 

Nέο, διεθνώς πρωτοποριακό μάστερ στην “Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυή Επιχειρηματικότητα” - Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στα πλαίσια της δι-ιδρυματικής συνεργασίας ΑΕΙ, πρόκειται να λειτουργήσουν από κοινού το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα", για το ακαδημαικό έτος 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το νέο μεταπτυχιακό, μέσω διαδικτύου, μέχρι τις 10 Σεπτέμβίου 2018.

 read more ...

Open Seminar . Ψηφιακή Καινοτομία / Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και το αύριο του τόπου μας. - Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Η "Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου" διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Ψηφιακή Καινοτομία & Ηλεκτρονική ΔΙακυβέρνηση" η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα (17:00) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα Αντώνης Τρίτσης. Η διεύθυνση του Πνευματικού Κέντρου είναι 50 Ακαδημίας, 10679 Αθήνα.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων χρήσιμες πληροφορίες για την Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και το αντίστοιχο δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που παρέχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.

 read more ...

Μάθημα "Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης": Βαθμολογία - Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Η βαθμολογία του μαθήματος "Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης" για την κανονική περίοδο του έτους 2018 είναι διαθέσιμη:

 read more ...

Μάθημα "Διαχείριση Ενέργειας & Διοίκηση Έργων": Βαθμολογία - Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Η βαθμολογία του μαθήματος "Διαχείριση Ενέργειας και Διοίκηση Έργων" για την κανονική περίοδο του έτους 2018 είναι διαθέσιμη:

 read more ...

Νέα θέματα διπλωματικών εργασιών - Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Το ΕΣΑΔ προσφέρει νέα θέματα διπλωματικών εργασιών στην περιοχή των Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Μηχανικής (#FinancialSystemsEngineering) και της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας (#FinTech).

 read more ...

Πολυκριτηριακά Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων (Τεχνοοικονομικά) - Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Η βαθμολογία για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2018 είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του μαθήματος. Οι φοιτητές μπορούν να δουν τα γραπτά τους την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 16:00 μ.μ. στο Γραφείο 0.2.2 του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης.

 

Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών - Εξέταση για τους Επί Πτυχίω Φοιτητές - Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018
Σας ενημερώνουμε ότι η Επί Πτυχίω Εξεταστική για το μάθημα "Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/06/18 και ώρα 15.00-18.00 στην Αίθουσα 003 στα Νέα Κτίρια Ηλ/γων. 

Αγγελία - Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

 Προσκαλούνται φοιτητές και ερευνητές με αντικείμενο / ενδιαφέρον σε software development να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης για την διευρεύνηση δυνατότητας πρακτικής ενασχόλησης σε ερευνητικά έργα (άμεσα ή στο μέλλον). Με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και θα εξοικειωθούν με έργα έρευνας και καινοτομίας σε συνεργασία με ομάδα έμπειρων στελεχών του εργαστηρίου. Προοπτική για συνεργασία με αμοιβή, κατά περίπτωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο contact@epu.ntua.gr με θέμα "Ευκαιρία συνεργασίας ΕΣΑΔ - software development".

 

Πολυκριτηριακά Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων - Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Το μεταπτυχιακό μάθημα «Πολυκριτηριακά Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων», θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη ώρα 17:00 – 20:00 στο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης, αίθουσα 0.2.2

 

Παρουσιάσεις στο "Ψηφιακή Καινοτομία και Νέα Επιχειρηματικότητα 2017" - Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

 Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις των εταιρειών Incrediblue, Parky και Blendo, καθώς και τη παρουσίαση του διαγωνισμού e-nnovation 2017.

Οι παρουσιάσεις έγιναν τη Δευτέρα 22/5/2017, στα πλαίσια της εκδήλωσης "Ψηφιακή Καινοτομία και Νέα Επιχειρηματικότητα 2017".

 read more ...

Ημερίδα Ψηφιακής Καινοτομίας 2017 Update - Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης) οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 με θέμα «Ψηφιακή Καινοτομία και Νέα Επιχειρηματικότητα». Σκοπός της εκδήλωσης αυτής, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Συστήματα Διοίκησης» του 6ου εξαμήνου της Σχολής ΗΜΜΥ, είναι να ενημερώσει φοιτητές, νέους και νέες για:

 • καινοτόμες ευκαιρίες από τα νέα ψηφιακά κανάλια προώθησης και συναλλαγών
 • κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας στο στήσιμο και διαχείριση νέας επιχειρηματικής ιδέας/δραστηριότητας
 • τον 9ο Φοιτητικό Διαγωνισμό E-nnovation (www.ennovation.gr). Στο πλαίσιο αυτό το Εργαστήριο συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης δύναται να υποστηρίξει την συμμετοχή φοιτητών στον φοιτητικό διαγωνισμό E-nnovation 2017 παρέχοντας καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξη στους ενδιαφερομένους.  

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των νεοφυών επιχειρήσεων IncrediblueParkyBlendo και GivMed, καθώς και του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας ThinkBiz Academy.Σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη φόρμα εγγραφής της εκδήλωσης (https://goo.gl/forms/Rzi5N0f1z9lP8tI62 

Μπορείτε να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης στο παρακάτω link.

 read more ...


    
   
 Συστήματα Διοίκησης Ελαχιστοποίηση

Γενικά
Η σύγχρονη πραγματικότητα διακρίνεται από ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επιχειρηματικά μέτωπα, εμφανίζει έντονα παγκοσμιοποιημένο χαρακτήρα και αποτελεί για τους επαγγελματίες ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον προκλήσεων και ευκαιριών.

Σκοπός του μαθήματος
Το μάθημα απευθύνεται στους φοιτητές του 6ου εξαμήνου της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, και εντάσσεται στη ροή «Οργάνωση & Διοίκηση».
Γενικός στόχος του μαθήματος είναι η κατανόηση ειδικών θεμάτων πάνω στη διοίκηση, με έμφαση σε θέματα επιχειρηματικότητας, νέων τεχνολογιών και επιχειρησιακών λειτουργιών.
Ο στόχος επιτυγχάνεται μέσω:

 • Ανάλυσης θεμάτων επιχειρηματικότητας
 • Ανάλυσης λειτουργικών θεμάτων της επιχείρησης
 • Ανάλυσης και συζήτησης μελετών περίπτωσης


Διεξαγωγή του μαθήματος
Οι διαλέξεις εστιάζουν στην ανάλυση θεμάτων επιχειρηματικότητας και λειτουργίας της επιχείρησης.  Το  εργαστηριακό τμήμα του μαθήματος αφορά στην ανάλυση τριών μελετών περίπτωσης από τους φοιτητές σχετικών με θέματα του μαθήματος. Οι αναλύσεις των μελετών θα υποβληθούν εντός του εξαμήνου και θα συμβάλλουν στον τελικό βαθμό. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρέχεται καθοδήγηση και διευκρινίσεις.

Συνοπτικά, το μάθημα γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Διαλέξεις – Θεωρία
 • Εργαστήριο ανάλυσης μελετών περίπτωσης σε θέματα του μαθήματος
 • Παραδείγματα και Επίλυση Ασκήσεων
 • Διαλέξεις – Παρουσιάσεις από προσκεκλημένους ομιλητές


Αξιολόγηση – Βαθμολογία
Ο τελικός βαθμός του μαθήματος προκύπτει ως εξής:

 • Επτά μονάδες από την εξέταση του μαθήματος
 • Τρεις μονάδες από την ανάλυση μελετών περίπτωσης στο εργαστήριο


Διδάσκοντες
Καθηγητής Δημήτρης Ασκούνης
Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών
Γραφείο 2.2.27 (Κτίριο Ηλεκτρολόγων, Οροφος 2)
E-mail: askous@epu.ntua.gr

Δημήτρης Πανόπουλος, Ιωάννα Μακαρούνη
Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών
Γραφείο 0.2.2 (Κτίριο Ηλεκτρολόγων, Ισόγειο)
E-mail: sd@epu.ntua.gr

Ιστοσελίδα
Το υλικό του μαθήματος, σημειώσεις, πληροφορίες και ανακοινώσεις (βαθμολογίες, προγραμματισμός κ.α.) θα αναρτώνται στο http://academics.epu.ntua.gr.
Το υλικό του μαθήματος και οι σημειώσεις θα αναρτώνται και στο http://mycourses.ntua.gr/

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το μάθημα (απορίες, διευκρινίσεις κ.α.) σας παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο sd@epu.ntua.gr .


    
 Ανακοινώσεις Ελαχιστοποίηση
Βαθμολογία Επαναληπτικής Εξέτασης 2018

Στον παρακάτω σύνδεσμο έχει αναρτηθεί η βαθμολογία της επαναληπτικής εξέτασης 2018.  

Σε περίπτωση που έχει υποβληθεί κάποια εργασία αλλά δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως στο sd@epu.ntua.gr .

·        Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία θα συζητηθούν τη Πέμπτη 20/9, 15:00 – 16:00, στο γραφείο 0.2.2 στο ισόγειο του παλαιού κτιρίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

 read more ...

Βαθμολογία κανονικής εξεταστικής 2018

 Επισυνάπτεται η βαθμολογία των Συστημάτων Διοίκησης της κανονικής περιόδου 2018.

 • Σε περίπτωση που έχει υποβληθεί κάποια εργασία αλλά δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως στο sd@epu.ntua.gr .
 • Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία θα συζητηθούν τη Τρίτη 28/8, 15:00 – 16:00, στο γραφείο 0.2.2 στο ισόγειο του παλαιού κτιρίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

 

 read more ...

Εργαστηριακή Άσκηση 2

Στο εργαστήριο της Δευτέρας 30/4 θα συζητηθεί η μέχρι τώρα πρόοδος της Άσκησης 2 και θα παρασχεθεί σχετική καθοδήγηση. Μπορεί να γίνει συζήτηση και πάνω σε συγκεκριμένα μοντέλα και προσεγγίσεις προσομοίωσης.

Στη περίπτωση αυτή, σας παρακαλούμε να στείλετε το αρχείο .bpmn και τις ερωτήσεις σας στη διεύθυνση sd@epu.ntua.gr πριν τις 16:00 της Δευτέρας 30/4.

 

 

Εργαστηριακή Άσκηση 2 - Επιλογή διαδικασίας μέσω φόρμας

Για τη διευκόλυνση των φοιητητών, προτείνεται η επιλογή της διαδικασίας μέσω της φόρμας στη διεύθυνση https://goo.gl/forms/PWVykor0m61DoH0l2.

Ο πίνακας με τις αναθέσεις διαδικασιών είναι αναρτημένος στη διεύθυνση https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nlSSvzjjNiYANgV93Nl1pgerm9eQb6UL4tf-nB7vvyM .

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την εκφώνηση στην ενότητα "Υλικό Μαθήματος", και να ελέγχετε αν έχει αναρτηθεί νέο υλικό σχετικά με την άσκηση.

 

Εργαστηριακή Άσκηση 2

Έχει αναρτηθεί η εκφώνηση της εργαστηριακής άσκησης 2 στην ενότητα "Υλικό του Μαθήματος 2017-2018". Θα ακολουθήσει συμπληρωματικό υλικό εντός των επόμενων ημερών, παράλληλα με την πρόοδο του εργαστηρίου.

 

Εργαστηριακή Άσκηση 1

Στο υλικό του μαθήματος έχουν αναρτηθεί:

 • Η εκφώνηση της άσκησης 1
 • Συμπληρωματικό υλικό για τον Καμβά Επιχειρηματικού Μοντέλου

Παρακαλούνται οι φοιτητές να διαβάσουν προσεκτικά την εκφώνηση και να κατεβάσουν το συμπληρωματικό υλικό.

Στο μάθημα της 12/3/2018 θα συζητηθούν τα παραπάνω και θα δοθούν διευκρινίσεις.

Η εργασία θα είναι ατομική. Κάθε φοιτητής θα πρέπει να ενημερώσει έγκαιρα τους διδάσκοντες στο  sd@epu.ntua.gr για την επιλογή της εταιρείας που θα αναλύσει. Αν δεν υπάρξει σχετική απάντηση από τους διδάσκοντες εντός περιόδου 3 εργάσιμων ημερών, η επιλογή μπορεί να θεωρηθεί εγκεκριμένη.

Η κάθε εταιρεία / οργανισμός μπορεί να επιλεγεί μία μόνο φορά. Ο πίνακας με τις αναθέσεις εργασιών θα ενημερώνεται συνεχώς και έχει αναρτηθεί στην διεύθυνση:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TZyH2ZxsHd9ZYoq6PUJx_HF2BZaLxacNayVPpOtyaAw/edit?usp=sharing

Η εκπόνηση της άσκησης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12/3/2018 και η προθεσμία υποβολής θα είναι η 16/4/2018. Για απορίες, αλλαγή επιλογής και άλλα θέματα σχετικά με την εργασία μπορείτε να στείλετε mail στο sd@epu.ntua.gr.

 

Βαθμολογία εξέτασης επί πτυχίω φοιτητών 2018

Επισυνάπτεται η βαθμολογία της εξέτασης.

 read more ...

Ώρα έναρξης των διαλέξεων

Το μάθημα «Συστήματα Διοίκησης» θα αρχίζει στις 17:00 για να διευκολύνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα «Λειτουργικά Συστήματα Υπολογιστών»

 


    
 Υλικό Μαθήματος Ακαδ. Έτους 2017-2018 Ελαχιστοποίηση
 TitleCategorySizeClicks
0.α - Ενημερωτικό Φυλλάδιο Μαθήματος (νέα έκδοση)Ενημερωτικό Φυλλάδιο442,16 KB258
0.β - Ενημερωτικό Φυλλάδιο ΕργαστηρίουΕνημερωτικό φυλλάδιο461,14 KB271
1 - Εισαγωγή - Στρατηγική ΔιοίκησηΔιαλέξεις1,24 MB288
2 - Παγκόσμιο Περιβάλλον και Διεθνής Διοίκηση ΕπιχειρήσεωνΔιαλέξεις3,26 MB409
3 - Επιχειρηματικότητα και μοντέλα διαδικτυακής επιχειρηματικότηταςΔιαλέξεις5,30 MB302
4 - Τεχνολογική Καινοτομία και ΔιοίκησηΔιαλέξεις4,17 MB319
5 - Ανασχεδιασμός Επιχειρησιακών ΔιαδικασιώνΔιαλέξεις2,97 MB570
6 - Λογιστική ΚόστουςΔιαλέξεις13,16 MB417
6 - Ασκήσεις Λογιστικής ΚόστουςΑσκήσεις227,92 KB275
7 - Μάρκετινγκ και ΔιαδίκτυοΔιαλέξεις4,16 MB264
8 - Ηλεκτρονικές ΣυναλλαγέςΔιαλέξεις3,51 MB239
Εργαστηριακή Άσκηση 1 - ΕκφώνησηΕργαστήριο528,00 KB668
Εργαστηριακή Άσκηση 1 - Συμπληρωματικό Υλικό (BMC)Εργαστήριο2,24 MB523
Εργαστηριακή άσκηση 2 - Εκφώνηση (Ενημερωμένη)Εργαστήριο576,43 KB770
Εργαστηριακή άσκηση 2 - Οδηγίες ΠροσομοίωσηςΕργαστήριο415,28 KB411
Εργαστηριακή άσκηση 3 - ΕκφώνησηΕργαστήριο690,46 KB614

    
Διαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική Διοίκηση Παραγωγής και Συστημάτων Υπηρεσιών Παίγνια Αποφάσεων Συστήματα Αποφάσεων Συστήματα Διοίκησης Οργάνωση και Διοίκηση - Θεωρία και Πρακτική Συστήματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Πολυκριτήρια Ανάλυση Αποφάσεων Ανασχεδ. Επιχειρ. Διαδικασ. (ΜΒΑ ΤεχνοΟικονομικά) Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων (ΜΒΑ ΤεχνοΟικονομικά) Διοίκηση Παραγωγής (ΜΒΑ ΤεχνοΟικονομικά) Ηλεκτρονικές Συναλλαγές (ΜΒΑ ΤεχνοΟικονομικά) Πολυκριτηριακά Συστ. Αποφάσ. (MBA Τεχνοοικονομικά) Ειδικά Θέματα Διοίκησης (MBA ΤεχνοΟικονομικά) Industry4.0 & Έξυπνες Πόλεις (ΜΒΑ ΤεχνοΟικονομικά)
EΣΑΔ 2005-2009 - Copyright Dotnetnuke 2005