Μαθήματα

Στόχος του μαθήματος "Διαχείριση Ενέργειας & Περιβαλλοντική Πολιτική" είναι η επαφή των φοιτητών – μελλοντικών μηχανικών – σε θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση ενέργειας, η έννοια της οποίας συνεχώς επεκτείνεται σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και αποτελεί ένα… Περισσότερα...

Η διδασκαλία του μαθήματος "Συστήματα Αποφάσεων" για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021 γίνεται από τους:

  • Ι. Ψαρρά, Καθηγητή Ε.Μ.Π.
  • Χ. Δούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Ε.Μ.Π.
  • Ι. Μακαρούνη, ΕΔΙΠ
  • Μ. Φλουρή, ΕΔΙΠ

Συμμετέχουν και οι συνεργάτες του… Περισσότερα...

4η Βιομηχανική Επανάσταση και  Έξυπνες Πόλεις (ΔΠΜΣ τεχνοοικονομικά συστήματα)

Αντικείμενο του μαθήματος είναι η διερεύνηση της επίδρασης της 4ης βιομηχανικής επανάστασης (Industry 4.0) στα ενεργειακά και περιβαλλοντικά συστήματα… Περισσότερα...

Καλως ηρθατε στη σελιδα του μαθήματος Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων του μεταπτυχιακου προγραμματος Τεχνοοικονομικά Συστήματα (ΜΒΑ).

Καλως ηρθατε στη σελιδα του μαθήματος Διοικηση Παραγωγης και Συστηματων Υπηρεσιων του μεταπτυχιακου προγραμματος Τεχνοοικονομικά Συστήματα (ΜΒΑ).

Ακαδημαϊκό Έτος: 2020-2021

Εξάμηνο: 7ο

Σχολή: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ

Διδάσκοντες: Καθηγητής Δ.Ασκούνης

Συνεργάτες: Π. Κοκκινάκος, Α. Μιχαλίτση-Ψαρρού

Περισσότερα...

Το μάθημα εστιάζει στη μελέτη ειδικών θεμάτων στη σύγχρονη διοίκηση, με έμφαση σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες τεχνικές διοίκησης.

Το μάθημα εστιάζει στις κύριες τεχνολογικές και επιχειρησιακές τάσεις στα συστήματα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, όπως αυτά αξιοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (eBusiness) και στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (eGovernment).
 

Το μάθημα περιλαμβάνει ανάλυση της θεωρίας του management και επεξεργασία μελετών περιπτώσεων –προβλημάτων/ στρατηγικών ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, επί των οποίων γίνονται συζητήσεις και… Περισσότερα...

Βρίσκεστε στην Αρχική Σελίδα του μαθήματος Παίγνια Αποφάσεων του 9ου Εξαμήνου. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρίσκετε οτιδήποτε σχετίζεται με το μάθημα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου.

Για να επικοινωνήσετε με τους διδάσκοντες, στείλτε e-mail στη διεύθυνση … Περισσότερα...