Παίγνια Αποφάσεων

Βρίσκεστε στην Αρχική Σελίδα του μαθήματος Παίγνια Αποφάσεων του 9ου Εξαμήνου. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρίσκετε οτιδήποτε σχετίζεται με το μάθημα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου.

Για να επικοινωνήσετε με τους διδάσκοντες, στείλτε e-mail στη διεύθυνση paignia@epu.ntua.gr

Σημαντική ενημέρωση

Η επίδειξη των γραπτών θα πραγματοποιηθεί σήμερα 14:00-17:00 στο γραφείο 2.2.8 στα παλιά κτίρια ηλεκτρολόγων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 6ΜΗΝΟΥ 2022-2023 - ΠΑΙΓΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες του χειμερινού 6μηνου στα Παίγνια Αποφάσεων. Για απορίες επί της βαθμολογίας (βαθμολογία εργαστηρίου, τελικών παρουσιάσεων, διαγωνίσματος) μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο paignia@epu.ntua.gr. Την Παρασκευή 28/04/2023 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των γραπτών στο γραφείο 2.2.8 (παλιά κτίρια ηλεκτρολόγων) και ώρες 14:00-18:00. Μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες στο υλικό του μαθήματος ή εναλλακτικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΓΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Οι τελικές παρουσιάσεις του μαθήματος Παίγνια Αποφάσεων θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 06/03/2023, ώρες 13:00-19:00 στην αίθουσα 3, στα νέα κτίρια ηλεκτρολόγων. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων στο παρακάτω Link αλλά και στο υλικό του μαθήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η συμπληρωματική εξέταση του μαθήματος Παίγνια Αποφάσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 01/03/2023 και ώρα 12:00-15:00 στην αίθουσα 11 στα νέα κτίρια ηλεκτρολόγων.

Αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του μαθήματος της εβδομάδα 12-16/12/2022

Το μάθημα αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί αντί για Πέμπτη 15/12, την Παρασκευή 16/12 στις 12.45 στην Αίθουσα 9. Θα ξεκινήσουμε με τη θεωρία 12.45 και μετά το εργαστηριακό μέρος στις 14.00.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στο υλικό του μαθήματος, παρακάτω υπάρχει ένα αρχείο Excel, όπου έχουμε ετοιμάσει την τελική σύσταση των ομάδων για φέτος. Δε θα γίνουν επιπλέον αλλαγές, επομένως σας συνιστούμε να βρείτε τα μέλη της ομάδας σας και να επικοινωνήσετε σε περίπτωση που δε γνωρίζεστε. Αν κάποιος δε βλέπει το όνομα του ή το βλέπει δύο φορές, ας μας στείλει mail..

Μέχρι αύριο (Παρασκευή 21/10) το απόγευμα θα πρέπει να φτιάξετε ένα κοινό mail για την ομάδα σας και να το συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα μαζί με το όνομα της ομάδας σας.

https://forms.gle/TiWMXfbMqSdxnonj8

Για παράδειγμα:

Κωδικός Ομάδας: Α1

Όνομα Ομάδας: pineapple

email Ομάδας: alpha_ena@gmail.com

Στο mail αυτο θα σας στείλουμε τους κωδικούς για να υποβάλλετε αποφάσεις. Θα έχετε προθεσμία για να υποβάλλετε έως την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Παίγνια Αποφάσεων Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023 - Facebook group και Φόρμα Συμμετοχής στο Εργαστήριο

Έχει ανοίξει το κλειστό γκρουπ στο facebook για τους φετινούς φοιτητές του μαθήματος για το χειμερινό εξάμηνο. Παρακαλούμε όλοι να εγγραφείτε στο παρακάτω group.

Facebook Group

Επιπλέον, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, στην οποία θα πρέπει να σημειώσετε και το αναγνωριστικό της εργαστηριακής σας ομάδας. Εφόσον, δεν έχετε εργαστηριακή ομάδα, αφήνετε το σχετικό πεδίο κενό και θα σας εντάξουμε εμείς σε κάποια ομάδα:

Φόρμα Συμμετοχής στο Εργαστήριο

Ανακοινώσεις Μαθήματος