Παίγνια Αποφάσεων

Βρίσκεστε στην Αρχική Σελίδα του μαθήματος Παίγνια Αποφάσεων του 9ου Εξαμήνου. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρίσκετε οτιδήποτε σχετίζεται με το μάθημα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου.

Για να επικοινωνήσετε με τους διδάσκοντες, στείλτε e-mail στη διεύθυνση paignia@epu.ntua.gr

Feedback για το 4ο Τρίμηνο του Παιγνίου

Καλησπέρα σας! Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα σχόλια που έχει κάνει η εργαστηριακή ομάδα του μαθήματος για την πορεία κάθε ομάδας/κόσμο για το 4ο τρίμηνο του παιγνίου. Την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε όσες περισσότερες απορίες μπορούμε πριν την έναρξη των παρουσιάσεων. Σας συστήνουμε λοιπόν να έρθετε από νωρίς ώστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση των αποφάσεων του 5ου τριμήνου και να μας κάνετε τις απορίες σας.

 

Ενδιάμεσες Παρουσιάσεις - Παίγνια Αποφάσεων 2023-2024 Update

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!

Έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα των παρουσιάσεων για αυτήν την Πέμπτη 07/12/2023 τις οποίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link.

Αν οι αλλαγές δημιουργούν πρόβλημα σε κάποια ομάδα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως στο mail του μαθήματος.

Καλή συνέχεια!

 

Ενδιάμεσες Παρουσιάσεις - Παίγνια Αποφάσεων 2023-2024

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τις ώρες των ενδιάμεσων παρουσιάσεων που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Πέμπτη 07/12/2023.

Αν κάποια ομάδα χρειάζεται να παρουσιάσει σε διαφορετική ώρα μπορείτε να επικοινωνείσετε μαζί μας στο paignia@epu.ntua.gr.

 

Παίγνια Αποφάσεων Χειμερινό Εξάμηνο 2023-2024 - Τελικές Ομάδες Εργαστηρίου και Φόρμα Συμπλήρωσης Mail για κάθε ομάδα

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τις τελικές ομάδες για το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος. Παρακαλείτε η κάθε ομάδα να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα 1 φορά με τον κωδικό της ομάδας, το όνομα, το email (1 mail/ομάδα) καθπώς και τους ρόλους που θα αναλάβει κάθε μέλος.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείτε μαζί μας στο paignia@epu.ntua.gr.

 

Παίγνια Αποφάσεων Χειμερινό Εξάμηνο 2023-2024 - Facebook group και Φόρμα Συμμετοχής στο Εργαστήριο

Έχει ανοίξει το κλειστό γκρουπ στο facebook για τους φετινούς φοιτητές του μαθήματος για το χειμερινό εξάμηνο. Παρακαλούμε όλοι να εγγραφείτε στο παρακάτω group.

Facebook Group

Επιπλέον, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, στην οποία θα πρέπει να σημειώσετε και το αναγνωριστικό της εργαστηριακής σας ομάδας. Εφόσον, δεν έχετε εργαστηριακή ομάδα, αφήνετε το σχετικό πεδίο κενό και θα σας εντάξουμε εμείς σε κάποια ομάδα:

Φόρμα Συμμετοχής στο Εργαστήριο

Υπενθυμίζουμε πως το μάθημα διεξάγεται κάθε Πέμπτη 12:45-16:30 στην αίθουσα 2 στα νέα κτίρια ηλεκτρολόγων.

Ανακοινώσεις Μαθήματος